31-годишният Кайл Бевън е обвинен за убийството на 2-годишната дъщеря на

...
31-годишният Кайл Бевън е обвинен за убийството на 2-годишната дъщеря на
Коментари Харесай

101 прорязвания: майка чака присъда за убийството на 2-годишното си дете

31-годишният Кайл Бевън е упрекнат за убийството на 2-годишната щерка на гаджето си, откакто я подложил на „ брутално “ нахлуване във Англия, оповестява Би Би Си. 

Той е бил самичък с Лола Джеймс през юли 2020 година Майката на Лола 30-годишната Шинейд Джеймс е приета за отговорна в причиняването или допускането на гибелта на щерка си.

Лола Джеймс е починала в болница, откакто е получила контузия на главата.

Бабата на Лола Никола Джеймс сподели, че загубата на фамилията е „ неописуема “ и добави, че в никакъв случай няма да преживеят гибелта ѝ.

Кралският съд изслуша Кайл Беван, който сподели на полицията, че пострадванията на Лола са породени от фамилното им куче, което е американски булдог и е бутнало детето по стълбите.

Прокуратурата съобщи, че изказванието е „ умишлена неистина, с цел да се прикрие виновността му “.

Беван е живял в фамилния дом в четири месеца, преди да гибелта на Лола.

Според съда той е употребявал опиати, в това число ксанакс, канабис и амфетамини, и е имал доста експлозивен манталитет.

Установено е, че момиченцето има 101 порязвания и натъртвания по тялото си. Тя е получила контузия на главата, която е била несъвместима с живота.

Беван в това време е изчакал един час, преди да повика кола за спешна помощ. Според съда, когато парамедиците пристигнали в дома, те разкрили Лола да лежи в безсъзнание с подуто и насинено лице.

Следователите по-късно виждат, че банята е безупречно чиста, макар че останалата част от къщата, която е била извънредно мръсна. Смята се, че мъжът се е опитал да прикрие следите си след убийството.

Окончателните присъди на Бевън и Джеймс ще бъдат произнесени на 25 април.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР